Last ned gratis sjekkliste for:
Vernerunde

vernerunde-ny

Ta kontroll på vernerunden:

Enten du er leder, verneombud eller i en annen HMS-rolle – våre fageksperters generelle sjekkliste for vernerunden gir deg full oversikt og kontroll under vernerunden. 

Med en sjekkliste fra Grønn Jobb får du oversikt over:

  • hva dere skal gå gjennom på en generell vernerunde
  • hva som krever tiltak
  • dato og deltakere
  • notater
  • BONUS: medfølgende handlingsplan!

Som et steg i å dokumentere deres systematiske arbeid med HMS bør du kunne vise til hva dere har sett på under vernerunden og hva dere har notert, samt påfølgende tiltak til punktene. 

Vår sjekkliste kan både printes og brukes digitalt. Du kan krysse av sjekkpunktene digitalt.

Fyll ut skjema og få tilgang.

Fyll ut og last ned:

 

Hvorfor må jeg fylle ut informasjonen i skjemaet?

Vi vil alltid holde din personlige informasjon trygg. Vi ber om informasjonen din i bytte mot at du kostnadsfritt får tilgang til innholdet for å (a) kunne følge deg opp med linken, og sendt til din e-post; og (b) sende deg informasjon om andre relevante og nyttige ressurser og våre tips som vi tror kan være av verdi for deg – selvfølgelig kun om du i skjemaet huker av med samtykke. Du kan lese våre personopplysninger.

Er det gratis?

Absolutt. Vi ønsker å dele litt gratis kunnskap som vi håper du finner nyttig. Ha oss i bakhodet neste gang du har spørsmål om HMS, bedriftshelsetjeneste og arbeidsmiljø!

BHT tilbud tjenester HMS

Kontakt oss

Ta kontakt med oss og nevn eventuelle spørsmål og/eller tjenester du ønsker bistand for, så kommer vi tilbake til deg med svar og et tilpasset tilbud. 

Kontakt oss
Mail ikon.svg
Send oss en mail

post@gronnjobb.no

Telefon ikon.svg
Ring oss

+47 69 79 11 30