OPPMØTEKURS
Varme arbeider
Skillestrek

Kurs innen varme arbeider + praktisk slokkeøvelse


Kalender mørk  Se ledige datoer i skjema

Klokka bank  Kl. 08:30-16:00      Chat grønn Norsk + English

LOCATION bank  Grønn Jobb  |  Dikeveien 45, 1661 Rolvsøy

 

Vi minner om at påmelding til kurset er bindende. Deltaker(e) som får utfordringer med å møte til påmeldt kurs og som gir beskjed senest 14 dager før kursdato, vil bli tilbudt plass på kurs i forhold til oppsatt kurskalender uten ekstra kostnad. Det gis ikke garanti at oppsatte kurs vil bli avholdt på samme geografiske lokasjon. Ved avbestillinger som skjer senere enn 14 dager før kursdato, vil endring av kursdato ikke være mulig. Det gis ingen refusjon av kursavgift ved avbestilling eller flytting av kurs.Om kurset

Risikoen forbundet med varmt arbeid har gjort at myndighetene stiller strenge krav til utførelsen. Grønn Jobb tilbyr kurs i varme arbeider til alle som utfører varmt arbeid der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering. Kurset kan gjennomføres både på engelsk og norsk.

Hvem må ha varme arbeider kurset?

Arbeid hvor det benyttes åpen ild, oppvarming eller utstyr som lager gnister - for eksempel skjære-, slag-, sveise-, lodde- og slipeutstyr, taktekking med åpen flamme eller varmluftsverktøy og annen bruk av ild eller varme verktøy.

Kursmateriell

Alt kursmateriell vil være mulig å laste ned når du har en bindende påmelding til kurset. Kursmateriell vil være tilgjengelig på norsk, engelsk og polsk. Det anbefales at alle kursdeltakere har lest og gjort seg kjent med kursheftet i forkant av kurset, dette for å sikre størst mulig læringsutbytte, samt være godt forberedt til eksamen.

Brannvernforeningen har krav til at kurset skal ha en varighet på minimum 7,5 klokketimer, inkludert teoretisk undervisning, praktisk slokkeøvelse og en teoretisk eksamen.

Eksamen

Det er mulig å benytte hjelpemidler til eksamen i form av digital/fysisk teoribok og arbeidshefte i ordningen «Brannvern ved utførelse av varme arbeider». Eksamen må gjennomføres på 45 minutter.

Sertifikat

Norsk brannvernforening utsteder digitalt sertifikat via egen digital APP til kursdeltaker når kurset er godkjent.

 

En registreringsavgift fra Norsk brannvernforening for utstedelse av digitalt sertifikat er inkludert i avgiften for kurs- og sertifiseringspakke. Sertifikatet er gyldig i fem (5) år. 

 

Sertifikat i plast koster 415,- og sertifikat i app 195,-

 

Ta kontakt dersom du ønsker kun slokkeøvelsen.

Maks 25 personer
Pris: kr 2.990


kr 445* for kunder av Fagbank

*administrasjonskostnad fra Brannvernforeningen


 

Slokkeøvelse
Det kommer en tilleggskostnad på kr 850 for slokkeøvelse via Grønn Jobb. Dette gjelder både ikke-eksisterende kunder og kunder av FagbankInkluderer

Bank check  Tilgang til kursmateriell 

Bank check  Tilgang til eksamen 

Bank check  Digitalt sertifikat

Hva går vi gjennom

  • Hva er varme arbeider

  • Regelverk

  • Brannteori

  • Slokking av brann

  • Farer ved varme arbeider

  • Risiko

  • Dokumentasjon av sikkerhet

  • Om det begynner å brenne

  • Etter en brann

  • Førstehjelp

 Møt kursholderen

Peter

Peter Sund

Faglig leder og HMS-verneingeniør, Grønn Jobb Bedriftshelsetjeneste

Spørsmål rundt webinar kan rettes til kursholder/instruktør:

 

Telefon: 920 48 430
E-post: peter@gronnjobb.no