Last ned sjekkliste:
Smittevern og hygiene for restaurant og servering

Sjekkliste-smittevern og hygiene-restaurant-Forsidebilde-1

Alle bedrifter innen restaurant- og serveringsbransjen som holder åpent må fylle ut en kartlegging og risikovurdering opp mot smittevern.

Det vil kunne være ulike kommunale tiltak som gjelder. På bakgrunn av nasjonale forskrifter og veiledere opp mot smittevern i forbindelse koronapandemien, har vi utarbeidet en sjekkliste i smittevern og hygiene for restaurant og serveringsbransjen.

Denne kan du benytte i din virksomhet for å se om din virksomhet er i samsvar med nasjonale retningslinjer.

Du vil også finne en kopi av kartlegging og risikovurderingsskjema biologisk smittefare på vår hjemmeside, som kan tilpasses alle virksomheter.

Last ned sjekkliste

Her kan du laste ned:

Kontakt oss for trygg bistand

Ta kontakt med oss og nevn eventuelle spørsmål og/eller ønske om bistand.

Kontakt oss
Mail ikon.svg
Send oss en mail

post@gronnjobb.no

Telefon ikon.svg
Ring oss

+47 69 79 11 30