Alle bedrifter innen restaurant- og serveringsbransjen som holder åpent må fylle ut en kartlegging og risikovurdering opp mot smittevern.
Det vil kunne være ulike kommunale tiltak som gjelder. På bakgrunn av nasjonale forskrifter og veiledere opp mot smittevern i forbindelse koronapandemien, har vi utarbeidet en sjekkliste i smittevern og hygiene for restaurant og serveringsbransjen.
Denne kan du benytte i din virksomhet for å se om din virksomhet er i samsvar med nasjonale retningslinjer.
Du vil også finne en kopi av kartlegging og risikovurderingsskjema biologisk smittefare på vår hjemmeside, som kan tilpasses alle virksomheter.
Her kan du laste ned:
Vi hjelper små og mellomstore bedrifter med å gjøre HMS, ledelse og arbeidsmiljø forståelig og praktisk.
Adresse: Dikeveien 45, 1661 Rolvsøy
Org.nr: 921 065 884 | BHT: 995 215 160
Grønn Jobb © Copyright 2020 | Personvernerklæring | Informasjonskapsler | Avtalevilkår