Ønsker du et nettbasert verneombudskurs?
Last ned gratis mal for forsvarlighetsvurdering og avtale om kortere opplæring for verneombud

201112_stockfoto_ansettelse-16_godt arbeidsmiljø_hyggelig prat_god stemning_ansatt_arbeidstaker_arbeidsavtale_underskrift_kontrakt

Utgangspunktet for verneombudskurset er 40 timer, men partene i den enkelte virksomhet kan avtale kortere opplæringstid. 

Dersom du velger et nettbasert kurs, må du fylle ut en forsvarlighetsvurdering for å få dette godkjent som et 40 timers kurs. 
 

Fyll ut skjema og få tilgang.

Fyll ut og last ned:

Hvorfor må jeg fylle ut informasjonen i skjemaet?

Vi vil alltid holde din personlige informasjon trygg. Vi ber om informasjonen din i bytte mot at du kostnadsfritt får tilgang til innholdet for å (a) kunne følge deg opp med linken, og sendt til din e-post; og (b) sende deg informasjon om andre relevante og nyttige ressurser og våre tips som vi tror kan være av verdi for deg – selvfølgelig kun om du i skjemaet huker av med samtykke. Du kan lese våre personopplysninger.

Er det gratis?

Absolutt. Vi ønsker å dele litt gratis kunnskap som vi håper du finner nyttig. Ha oss i bakhodet neste gang du har spørsmål om HMS, bedriftshelsetjeneste og arbeidsmiljø!

Gratis verneombud forsvarlighetsvurdering

Kontakt oss

Ta kontakt med oss og nevn eventuelle spørsmål og/eller tjenester du ønsker bistand for, så kommer vi tilbake til deg med svar og et tilpasset tilbud. 

Kontakt oss
Mail ikon.svg
Send oss en mail

post@gronnjobb.no

Telefon ikon.svg
Ring oss

+47 69 79 11 30